Bewertungen von Grillroom Jeruzalem Emmeloord

Neue Beurteilungen

5.0
Sjaak
4 Dezember 2022
Yusuf
3 Dezember 2022

Perfect!!!!

Rinske Smid
2 Dezember 2022

Wederom heerlijk die shoama schotel,en supersnel bezorgd👍👍

Kemper
2 Dezember 2022

Heerlijk gegeten, lekker vlees , verse groenten en goede patat. Bezorging was mooi op tijd đŸ‘đŸ»

Vaandrick
1 Dezember 2022

Lekker gegeten. Snelle levering

Ryan
30 November 2022
Paul
30 November 2022

Kwaliteit was weer top en hebben daarom heerlijk gegeten. Helaas duurde het dit keer iets langer voordat de bestelling bezorgd werd, maar bij de deur bieden ze direct hun excuses hiervoor aan en vertellen dat erg druk is. Helemaal prima dan, want je weet dat ze 9 vd 10 keer wel erg snel zijn met bezorgen. Volgende keer dus gewoon weer bij hun de bestelling plaatsen.....

Henry
29 November 2022
Cees buter
29 November 2022

Ik had knoflooksaus besteld maar ipv dat, kreeg ik een hele scherpe Turkse pizza mee zonder knoflooksaus. Dit vond ik niet kunnen en daar naast kan mijn lichaam heel slecht tegen scherp eten dus lig nu ziek thuis. Heel jammer en daarom moet ik eerlijk zijn en geef geen goede review dit keer.

Jan Ooms
24 November 2022

Geweldig. klein minpuntje: pita broodje aangebrand

Jan ooms
23 November 2022

Smakelijk gerecht. Niet veel voor een grote kapsalon.

jan quak
22 November 2022

was weer lekker

Szymon
22 November 2022
Bas
21 November 2022

Duurde iets langer dan normaal maar dat heb je soms op zondag. Kwaliteit zoals altijd đŸ’Ș

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Henry
17 November 2022
Scholten
12 November 2022

Het eten is eigenlijk altijd goed, maar vanavond viel het ons tegen. Patat was koud en slof/taai. Pizza was smaakloos en zat weinig ingrediënten op. Wij zijn beter gewend van Jeruzalem.

Marcin
12 November 2022
Ab
12 November 2022
A
11 November 2022
Paulina Askar
9 November 2022

I dont know what hapened, probobly food was dropped. Bag was leaking, food inside of box was all mixed in one big 'salad'. Never happened before, hopefully wont happen in future

A.Z
29 Oktober 2022
Dennis
28 Oktober 2022

Altijd op tijd gebracht, lekker warm en vriendelijke bezorgers. Het eten zelf altijd goedđŸ‘đŸ»

Siep
28 Oktober 2022

Snel en lekker. Op tijd als sltijd

Henry
28 Oktober 2022
Vienna
27 Oktober 2022

Ontzettend lieve bezorgers, eten is altijd op tijd en warm, vers gemaakt en echt verrukkelijk. Zeker een aanrader! De prijzen zijn ook heel goed te betalen, en je krijgt ook echt waar je voor betaald. Kies je klein, middel of groot, krijg je ook echt wat je kiest. Nu al twee hele goede ervaringen gehad en nog meer opkomst !! :)

Melanie
25 Oktober 2022

De patat was erg geel en maar net gaar. Ik hoop dat het de volgende keer beter smaakt.

Ab
24 Oktober 2022
Ab
23 Oktober 2022
Ronaldo
21 Oktober 2022
Florian
18 Oktober 2022

Erg vriendelijk, lekker en hele goeie knoflooksaus!

Paul
13 Oktober 2022

Wederom snel bezorgt en goede kwaliteit. Toppers

Rene Vermeulen
9 Oktober 2022

Zeer zeer tevreden zoals altijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Corina
8 Oktober 2022

Heerlijk gegeten! Echt super lekker 👌

Schokker
8 Oktober 2022

Complimenten binnen de afgesproken tijd dus ook nog bijna 10minuten eerder😀

Sema Aktas
8 Oktober 2022
Jolanda Schokker
2 Oktober 2022

Vriendelijk personeel en ook op tijd wat de tijd aangeeft. Top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sema Aktas
29 September 2022
Sema Aktas
29 September 2022

5 sterren!

Eduard Janusch
24 September 2022

Heerlijk gegeten en ruime porties!

E.
24 September 2022

Het was weer heerlijk.

Annemarie
22 September 2022

Meestal eten we wel lekker als we iets bestellen, maar vandaag kwam de bestelling een heel uur vroeger dan we opgegeven hadden en was het eten bovendien koud. Misschien moeten we toch de volge de keer maar iets anders proberen.

H
19 September 2022

Zag er verzorgd uit Netjes en vlot bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Keuken Emmeloord, Nico Blok
17 September 2022

Zoals altijd smaakte het eten weer prima.

Henk Kobes
11 September 2022
Kees Donauer
5 September 2022

Online besteld en keurig op tijd stond bestelling klaar.

Ronald
4 September 2022

Bestelling binnen letterlijk binnen kwartier voor mijn deur. En dat tijdens de spitsuren.. Eten was zoals altijd weer heerlijk, bedankt mannen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Willen
4 September 2022

Vond dat er weinig shoarma bij het broodje zat, teveel sla

Mirjam
3 September 2022
Ronald
3 September 2022

Heerlijk gegeten. De prijs-kwaliteitverhouding is altijd erg goed!

Marcel
1 September 2022

2 producten vergeten ze gaan het goed maken volgende x ps waar mensen werken worden soms fouten gemaakt

C
27 August 2022
Henry
27 August 2022

Goed eten en genoeg . Bezorging zeer goed

Liesbeth
25 August 2022

Helaas miste er 1 bakje cocktail saus (2 besteld) en de broodjes waren er ook niet bij maar na bellen werden deze nog bezorgd maar helaas wel wat te laat. Een wat mindere bestelling ontvangen.

Corina
13 August 2022

Heerlijk gegeten! Super

Siep
11 August 2022

Zoals altijd lekker eten en bezorgen top

Stoffels
11 August 2022

Netjes op tijd en flinke en heerlijke maaltijden

Jan Lakerveld
11 August 2022
Corina
6 August 2022
JS.
4 August 2022

Top kwaliteit eten en altijd snel bezorgd.

Dirk Piet
3 August 2022

Was heerlijk! zeker aan te raden!

jan quak
25 Juli 2022

precies op tijd en erg lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

C
23 Juli 2022
Smid
22 Juli 2022

Heerlijke shoarma schotel,en supersnel bezorgd heerlijk heet.

Ab
20 Juli 2022
Booi
19 Juli 2022

Erg lekker

Willeke Jongejan
17 Juli 2022

Het was lekker en werd heel vlot bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

ab
17 Juli 2022
Kapitein
17 Juli 2022

Toppers

16 Juli 2022

Altijd lekker en snel gebracht.

Marwam
16 Juli 2022
Selina
5 Juli 2022

Altijd lekker en op tijd!

W. Prins
4 Juli 2022

- de bakjes van de op 3 juli bestelde kleine shoarma schotels bleken allemaal slechts half gevuld. - bij aflevering bestelling ontbraken de sauzen ook nog. Die werden uiteindelijk 25 minuten later alsnog gebracht. - Toen hadden we deze ‘mini-porties’ al op anders waren die ook nog steenkoud geworden. Per saldo: prijs kwaliteit verhouding > schandalig! Na jarenlang goede ervaringen was dit zo slecht, dat dit ook gelijk mijn laatste bestelling is geweest.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ab
29 Juni 2022
Aziz
29 Juni 2022

Fijne medewerkers en goede kwaliteit eten

Robert
28 Juni 2022
Dirk
25 Juni 2022

Ik blijf me afvragen, hoe kan het dat zij het altijd goed doen en de ander het gewoon niet lukt. Constante goede kwaliteit, altijd snelle bezorging en altijd lekker. Ik heb ze al zo vaak gecomplimenteerd hier in de reviews dat ik niet iedere keer een review schrijf. Maar zo nu en dan mag dat best wel.

Robin pool
24 Juni 2022

Het eten is heerlijk en altijd optijd

jan quak
23 Juni 2022

altijd goed

Feyza
23 Juni 2022
Sib
22 Juni 2022
Til
21 Juni 2022

En zelfs een felicitatie op mijn bakje op mijn verjaardag! Echt top 🎉

John Riemens
17 Juni 2022

Bestelling was prima, alleen ontbrak voor de 2e keer een blikje frisdrank.

Gert
16 Juni 2022
JaM
11 Juni 2022
meijer
9 Juni 2022

vandaag besteld maar was anders dan normaal haal hier al 25 jaar maar vandaag smaakte de uiensaus anders broodjes waren niet open gesneden en een deel van bestelling miste .normaal geef ik zeker 5 sterren maar vandaag niet

Kim kirwan
31 Mai 2022
Wendy Postma
31 Mai 2022

Heerlijk vers en goed van smaak! Had aanpassingen doorgegeven en dat is goed doorgekomen!

H
29 Mai 2022

rauwkost shoarma schotel was zacht 1 pita broodje was aan 1 kant wat zwart verder zag het er goed uit

Ab
28 Mai 2022

Heerlijke kapsalon goed gevuld!

Ab
28 Mai 2022
Carol
25 Mai 2022

Goed en snel bezorgd!

Scholten
18 Mai 2022

Wij bestellen regelmatig bij jullie en het is altijd goed, maar vandaag was het 3x niks. 2x shoarmaschotel besteld en kregen 2x dönerschotel. Maar ook de patat was koud en taai. Vandaag was het niet goed.



13 Mai 2022
Kapitein
12 Mai 2022

Als altijd goed

Riekelt
9 Mai 2022

Best in town

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Smid
8 Mai 2022

Heerlijke shoarma schotel,patatjes een beetje slap, maar verder prima in orde .TOP👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marcel meijer
8 Mai 2022

Zeer goed eten bestel er altijd

Doosje
7 Mai 2022
Ab
7 Mai 2022

.
30 April 2022
IJzerman
30 April 2022

Prima eten, maar geen knoflook saus!. Wel voor betaald niet gekregen en shoarma zonder knoflook kan echt niet

N
29 April 2022
Jan ooms
28 April 2022

Prima prijs/kwaliteit. Lekker en vlotte levering.

E
28 April 2022

Alleen bij opmerkingen had ik aangegeven dat 1 schotel zonder groente moest. Maar daar zat wel groente bij. Dus alerter zijn wat bij opmerkingen staat.

Conny
28 April 2022

Pizza Funghi was veel te lang gebakken, daardoor te droog en geen smaak. Heb er 3 stukjes van gegeten. Zo jammer, niet wat ik van Grillroom gewend ben anders zijn de pizza’s super! Bezorging 1 uur en 20 min.

Ab
27 April 2022
Urk
23 April 2022

Snel binnen 15a20 minuten Top kwaliteit vlees Heerlijk sambal

Ab
20 April 2022

Heerlijke pizza doner👌

J.P.van Balen
16 April 2022

Het was leuker en weer snel

Lies
6 April 2022

De bestelling was zoals altijd uitstekend .

Paul
6 April 2022

kwaliteit van het eten was weer erg goed zoals we gewend zijn. Snelle bezorging, maar dit keer helaas 1 product vergeten. Na een belletje werd dit spoedig opgelost en werd het laatste product keurig warm nageleverd

Ev
3 April 2022

Toppers. Supervlotte bezorging, en die dönerpizza zou een award moeten krijgen!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

HD
2 April 2022

Toppers, wel aan de kwaliteit blijven werken.đŸ‘đŸ»

Smid
30 MĂ€rz 2022

heerlijk gegeten en snel bezorgd top!!!!!!

Monique Punter
26 MĂ€rz 2022

Het eten was koud en bij de shoarmaschotel ontbrak de patat. Bij de kleine shoarmadchotel zat wel patat bij maar was slap en klef. Tip: patat apart reserveren en vergeet nooit een onderdeel van de bestelling.

Edwin
20 MĂ€rz 2022

Prima eten en snelle levering

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hennie de wilde
20 MĂ€rz 2022

was weer lekker precies zou als we van Jeruzalem kennen en snel bezorgd .

Yasien
19 MĂ€rz 2022

Pizza was overhĂ©Ă©rlijk! Bezorger was zeer vriendelijk en de bezorging was super snel! 5 sterren👌

Andrea
13 MĂ€rz 2022

Lekker eten, zeer snelle bezorging!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

geen naam
13 MĂ€rz 2022

Lekker eten, alleen mag de patat soms wat meer gaar zijn. En als je een klacht hebt mogen ze je best een tegemoed koming geven zodat je de beste service verleend en de klant tevreden de deur uit gaat!

Ab
11 MĂ€rz 2022
Ab
10 MĂ€rz 2022
R. Elshof
8 MĂ€rz 2022

Graag volgende keer ook de bestelde saus meeleveren. De Turkse pizza was lekker.

Niels
6 MĂ€rz 2022

Altijd top kwaliteit en snelle/vriendelijke bezorging!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bert
5 MĂ€rz 2022
Jay
3 MĂ€rz 2022

Voor extra knoflooksaus betaald niet gekregen. Zoon's bestelling een uur later was 25 min laat

John
3 MĂ€rz 2022

Vriendelijke, goede kwaliteit en erg lekker, op tijd geleverd. Aanrader

Arha
24 Februar 2022

Super vriendelijke bezorger, prima eten. Tip: kunnen jullie een mogelijkheid tot fooi toevoegen in de app? Dit ivm geen contant geld in huis

Ronald
16 Februar 2022

Het was weer heerlijk smullen

Ali Cingi
14 Februar 2022
Mercurius
13 Februar 2022

18.15 uur bevestigd 18.22 uur bezorger onderweg 18.34 uur eten ontvangen en erg lauw, bijna koud. Door afspraken meteen weg en niet kunnen bellen met klacht hierober

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

RG
12 Februar 2022

Zoals gewoonlijk was het PERFECT!!!!!

Meijer
12 Februar 2022

Door onduidelijkheid tijdens bestelling via de website is de bestelling niet goed gegaan. 25ct transactiekosten vind ik veel. Volgende keer betalen we contant.

Jager
11 Februar 2022

Heerlijk gegeten snelle en zeer attente bezorging

Lucindy
6 Februar 2022

top service

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

F
3 Februar 2022

Makkelijk bestellen en betalen, snelle bezorging, ruime porties en verrukkelijk.

Siep
1 Februar 2022

Top gegeten. Snel geleverd.

Jolanda
30 Januar 2022

Zoals altijd prima voor elkaar 👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Selina
30 Januar 2022

Altijd op tijd en super lekker!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Renie
30 Januar 2022

Lekker en snel!

chantal knook
29 Januar 2022

Super lekker eten, heerlijke turkse pizza's met overtreffelijke uiensaus en de kapsalon is ook erg lekker!!!

Pieter
24 Januar 2022

Heerlijk, warm en optijd geleverd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

René
23 Januar 2022

Pizza's werden ook deze keer weer razendsnel bezorgd. Pizza's waren prima.

Boek
16 Januar 2022

Het eten is heerlijk. Verbeterpunt zou zijn om de salade apart te verpakken. Deze wordt nu warm in de bak. Dat is jammer.

Natas
10 Januar 2022
Marieke
10 Januar 2022
Andrea
9 Januar 2022
Robert
9 Januar 2022

Was weer top

Ronald
8 Januar 2022
Rene
8 Januar 2022

Superfijn bezorgd, en vanzelfsprekend erg lekker weer

Arja
6 Januar 2022

Zoals altijd lekker en enorm snel gebracht!!

Timo
5 Januar 2022

Lekker snel. Hele aardige bezorger. En het eten was weer echt super.

Meijer
15 Dezember 2021

Snelle service, goede kwaliteit. Voor herhaling vatbaar. En dan blijk je ook nog ongemerkt korting gespaard te hebben.

Ingrid
13 Dezember 2021

Het eten was lauw, en de kaas van de pizza zat aan de binnenkant van deksel ipv op de pizza omdat de tas met ander eten erbovenop stondâ˜č

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Leo
13 Dezember 2021

Het was niet geweldig wij zijn beter gewend bij hun

Pat
12 Dezember 2021
Wk
10 Dezember 2021

De bestelling was helaas niet compleet, de broodjes ontbraken

Pat
8 Dezember 2021

Super goed eten en vooral voldoende. Ook zat alles mooi apart verpakt. Hierdoor lekker knapperige patat. De uiensaus was erg lekker erbij. Bezorging ging volgens afspraak en was erg vriendelijk.

John
4 Dezember 2021

Shoarma schotel was heerlijk.

Wianne
3 Dezember 2021

Heerlijk eten, goeie porties en goeie bezorging. Echt een aanrader!

Geer
3 Dezember 2021

Lekker eten ,bestelling was niet helemaal compleet maar werd binnen 10 minuten als nog bezorgd

Kim kirwan
1 Dezember 2021

Was heerlijk đŸ€€ 👌 en snel bezorgd

Riekelt
30 November 2021

Altijd lekker en snel

Rahma
29 November 2021

Het eten is altijd lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

HD
28 November 2021

Toppers, lekker en Snel.....ga zo door!

Timo
27 November 2021

Was super goed. En ook heel snel bezorgd. Goed warm en goede bezorger

Ev
25 November 2021

Als altijd: perfecte kapsalon, pizza en mixed grill. Ze zijn riant met knoflooksaus, salades zijn vers. Vlotte bezorging. Toppers, dit is de beste grillroom uit de polder.

Peter
25 November 2021

De smaak was goed. De portie klein. De gratis frisdrank ontbrak.

nils
25 November 2021
Bas
21 November 2021

Goede kwaliteit, warm en snel bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Dekker
20 November 2021

👍👍

Riekelt
15 November 2021

Alles was weer top! Eten altijd goed en bezorging snel

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Paul
8 November 2021

Gewoon goed, precies gekregen en op de gevraagde tijd wat ik besteld had inclusief aanvullende wensen zoals bijv. patat zonder zout

Riekelt
7 November 2021

Was weer heerlijk heten, tot volgende week!

Bert.
6 November 2021

Gewoon super..

Peter
5 November 2021
Ronald
5 November 2021

Lekker, vers en snel zoals altijd

Bas
5 November 2021

Goed en snel!

Ellen
4 November 2021

Snelle levering, heerlijk eten!

Mercurius Events
30 Oktober 2021

Om 18.25 uur een mail met uw bestelling is onderweg. Grillroom Jeruzalem naar bezorgadres met auto 3 minuten. Maar om 18.42 staat de bezorger in het Appartementencomplex bij de voordeur. Hij had bij iemand anders aangebeld, die had opengedaan. Maar eten was gewoon erg lauw. Niet gewend van Grillroom Jeruzalem, dat bezorgen dik over tijd was en en het eten lauw. Jammer maar helaas.

Renes
28 Oktober 2021
Paul
28 Oktober 2021

Het was weer erg lekker & keurig snel bezorgt. Normaliter vragen we (en wordt dit altijd keurig gedaan) bij de shoarmaschotel om de patat separate v.d. shoarma te versturen omdat anders de patat veelal klam is. Moeten we volgende keer weer even om denken te vermelden bij de bestelling, want waren nu vergeten dus.... :-)

HD
27 Oktober 2021

Lekkerrr
..snel

Agnes
20 Oktober 2021
Paul
19 Oktober 2021

Prima shoarma schotel

Krzysztof
17 Oktober 2021
Andrea
28 September 2021

Snelle bezorging! Eten smaakte goed en een prima prijs!

Tara
26 September 2021

Altijd goed bij jullie. Lekkere ingrediënten en goed warm.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Carla Stuut
26 September 2021

Altijd heerlijk eten en vriendelijke bezorgers👍

De vogel
26 September 2021

Top zaak lekker eten en snelle levering altijd goed .

Robin Smit
25 September 2021

Goed en lekker eten voor een eerlijke prijs.

G Schokker
25 September 2021
AB
24 September 2021

Het was wat druk, dus het duurde iets langer. Maar de kwaliteit was goed. Mooie porties en lekker gegeten.

Winny
19 September 2021
Nico Blok
15 September 2021

Het eten bij Jeruzalem is altijd zeer goed, gisteren een kleine tegenvaller... de shoarma was veel te lang gebakken en helemaal uitgedroogd, keihard.... de rest was zoals gewoonlijk prima.

Lies
12 September 2021

Het was net als anders gewoon top zowel kwaliteit en bezorging.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Eduard Janusch
31 August 2021

Heerlijk gegeten en snel bezorgd!

Hassan
29 August 2021

Goed eten en snelle bezorging

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jury s
20 August 2021

Alleen nog ff bezorgen in Bant.

Ronald
15 August 2021

Best in town

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

R
12 August 2021
Paulina
10 August 2021

Snel bezorging, heeeel lekker gegeten

Femke
7 August 2021

Het was weer top net als anders.

Ilse
29 Juli 2021

Prima!! Snel en lekker!!

A.S.
27 Juli 2021
A.S.
25 Juli 2021

👌👌

Kirsten
25 Juli 2021

Goed eten en goede service! Ze doen hun best voor een tevreden klant.

van der nSluis
24 Juli 2021

Supper.

Rilana en Dennis
18 Juli 2021
Arja
14 Juli 2021

Altijd lekker en goed en supersnel gebracht!!!

Bram Sijtsma
9 Juli 2021

De beste knoflooksaus van Emmeloord! Als je ze vraagt iets (veel) scherper te maken, dan doen ze dat np! Heerlijk gegeten

Maarten
8 Juli 2021

Heerlijk eten en keurig op tijd!!!

Henk Bouma
27 Juni 2021

Altijd lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Halil
21 Juni 2021
Maajid
20 Juni 2021
Riekelt
20 Juni 2021

Altijd top hier makkers

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Levi
20 Juni 2021

Alles super goed, serves perfect en het eten was heerlijk, ons favoriete plek om eten te halen in emmeloord

Leo
18 Juni 2021

Het smaakte verrukkelijk

Sn
18 Juni 2021

2x kapsalon. Smaak was top. Bezorging op tijd zoals afgesproken.

Anoniem
18 Juni 2021
Ilse
17 Juni 2021

Altijd top, goed eten en snellr bezorging

Maajid bujeeti
17 Juni 2021

Heerlijk

Timo
14 Juni 2021

Was weer super

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Grietje
12 Juni 2021
A
12 Juni 2021
Fadma
7 Juni 2021

Heerlijk eten en top service👌

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Meijer
3 Juni 2021

Duidelijke website, mogelijkheid om zelf wensen door te geven en dit wordt gehonoreerd. Bestelling staat op tijd klaar en je krijgt waar voor je geld

A.S.
28 Mai 2021
F.
28 Mai 2021
Hennie
26 Mai 2021

super het eten was weer lekker, lekkere frisse salade er bij precies zoals wij van hun gewend zijn. en binnen een kwartier werd het eten al bezorgd top. en de nieuwe internet site is ook super geworden .

Dannie
24 Mai 2021
Rahma
23 Mai 2021
A.S.
23 Mai 2021

Het was weer top!

.
20 Mai 2021
Ouassim
19 Mai 2021

Eten was heerlijk en bezorger was erg attent en zoals het hoort lekker op tijd

Monique
16 Mai 2021

Super snelle levering, en altijd erg lekker!

Anne
6 Mai 2021

altijd lekker snel bezorgd en meer dan genoeg

Annelies Veldhuis
4 Mai 2021

Alleen jammer dat er geen aardappelschijfjes bij de grote schotel zaten. Dit hadden wij gekozen ipv patat. Dus ook extra voor betaald. Bij de kleine schotel zaten de aardappelschijfjes wel. Hadden nu en geen patat en geen aardappelschijfjes bij de grote schotel.

Pieter
2 Mai 2021

Heerlijk gegeten. Meer dan genoeg!

Oosterhuis
26 April 2021

Top, heerlijk

Paul
21 April 2021

Was weer snel bezorgd en goede kwaliteit eten , zoals we eigenlijk altijd van hun gewend zijn. Volgende keer weer...

Hans
18 April 2021

Was weer top zoals altijd

Martin
13 April 2021

Snelle levering op afgesproken tijd en lekker. Top!

Nienke
10 April 2021

Het eten is altijd goed en de bezorging altijd snel. Vaak duurt het maar 15 tot 20 minuten. Het enige wat ik jammer vind, is dat ze vaak het gratis blikje drinken vergeten te geven. Je moet er bijna altijd zelf om vragen of ze zijn al weg, voordat je het door hebt.

A.S.
5 April 2021

Het was weer heerlijk!!👌

Petra
4 April 2021

Snel en goed bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

M.top
2 April 2021

Super snelle levering!

Visscher
28 MĂ€rz 2021

Vlot bezorgd, warm en 5 heerlijke schotels. Complimenten!!

Carla Stuut
28 MĂ€rz 2021

Top eten, top service erg klantvriendelijke bezorgers👍

A.S.
27 MĂ€rz 2021

Heerlijke pizza donor besteld!

Piet
26 MĂ€rz 2021

Top

henk van der linde
26 MĂ€rz 2021

heerlijk, goede temperatuur genoten wederom

Meijer
25 MĂ€rz 2021

Bestellen via app, super simpel Betalen ging probleemloos Mailtje ter bevestiging Eten stond klaar bij ophalen. Heerlijk en ruim voldoende. Voor herhaling vatbaar

A.s.
25 MĂ€rz 2021
A.S.
24 MĂ€rz 2021
Msd
21 MĂ€rz 2021
Erik
20 MĂ€rz 2021

Goedenavond Grillroom Jeruzalem, Ik heb zojuist de ‘grote’ kapsalon ontvangen en opgegeten. Ik had echter de indruk dat het een kleine kapsalon was. Ik had de ‘grote’ kapsalon binnen no-time opgegeten en had nog een half bakje knoflook saus over. Bij een grote kapsalon zit ik echt ‘vol’ en doe er zelf nog eigen knoflook saus bij want ik heb aan 1 bakje saus net niet genoeg. Als ik nu een rapportcijfer moet geven dan is het een 5; een onvoldoende dus. Ik wilde dit toch even kwijt. Helaas, een teleurstelling deze keer. Met vriendelijke groeten Erik

John
19 MĂ€rz 2021

Toppers. Bedankt voor de rauwkost! Zet m aub op de kaart.

Mk
19 MĂ€rz 2021

Super heerlijk gegeten. Precies op tijd en warm!

Rolf
19 MĂ€rz 2021

Was snel bezorgd en smaakte heerlijk

Thijs Visscher
17 MĂ€rz 2021

Kwaliteit was goed, lekker gegeten. Bezorging was uitmuntend: snel, vriendelijk en het eten was warm!

Ingrid
15 MĂ€rz 2021

Het eten was niet warm dit is nu al voor de 2 de keer..en de kebab was erg droog...

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Benyamin
15 MĂ€rz 2021

Altijd heerlijk eten, Complimenten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

A.S
14 MĂ€rz 2021

Top👌

Anita
13 MĂ€rz 2021

Het eten was uiteraard weer heerlijk alleen me gratis blikje cola zat er niet bij helaas

M.E
7 MĂ€rz 2021

Was heerlijk!

RG
6 MĂ€rz 2021

Het was weer perfect!

Erik van den Belt
6 MĂ€rz 2021

Kapsalon (groot) smaakte heerlijk.

A.s
5 MĂ€rz 2021
Danne
28 Februar 2021

Prima ..

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

A.S.
25 Februar 2021
D.S
23 Februar 2021

Perfect.

marinus rijstenbil
22 Februar 2021

Ik heb afgesproken dat ik het eten om half 6 op kwam halen en alles stond klaar. En kon direct afrekenen en naar huis met het eten. De shoarma was heerlijk en de kinderen vonden het ook lekker.

A.S.
17 Februar 2021
Jacob
15 Februar 2021
A.S.
15 Februar 2021
Ronald
14 Februar 2021

Heerlijk gegeten! Vers en smaakvol

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.