Avaliações de Grillroom Jeruzalem Emmeloord

Avaliações recentes

5.0
Sjaak
4 dezembro 2022
Yusuf
3 dezembro 2022

Perfect!!!!

Rinske Smid
2 dezembro 2022

Wederom heerlijk die shoama schotel,en supersnel bezorgd👍👍

Kemper
2 dezembro 2022

Heerlijk gegeten, lekker vlees , verse groenten en goede patat. Bezorging was mooi op tijd 👍🏻

Vaandrick
1 dezembro 2022

Lekker gegeten. Snelle levering

Ryan
30 novembro 2022
Paul
30 novembro 2022

Kwaliteit was weer top en hebben daarom heerlijk gegeten. Helaas duurde het dit keer iets langer voordat de bestelling bezorgd werd, maar bij de deur bieden ze direct hun excuses hiervoor aan en vertellen dat erg druk is. Helemaal prima dan, want je weet dat ze 9 vd 10 keer wel erg snel zijn met bezorgen. Volgende keer dus gewoon weer bij hun de bestelling plaatsen.....

Henry
29 novembro 2022
Cees buter
29 novembro 2022

Ik had knoflooksaus besteld maar ipv dat, kreeg ik een hele scherpe Turkse pizza mee zonder knoflooksaus. Dit vond ik niet kunnen en daar naast kan mijn lichaam heel slecht tegen scherp eten dus lig nu ziek thuis. Heel jammer en daarom moet ik eerlijk zijn en geef geen goede review dit keer.

Jan Ooms
24 novembro 2022

Geweldig. klein minpuntje: pita broodje aangebrand

Jan ooms
23 novembro 2022

Smakelijk gerecht. Niet veel voor een grote kapsalon.

jan quak
22 novembro 2022

was weer lekker

Szymon
22 novembro 2022
Bas
21 novembro 2022

Duurde iets langer dan normaal maar dat heb je soms op zondag. Kwaliteit zoals altijd 💪

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Henry
17 novembro 2022
Scholten
12 novembro 2022

Het eten is eigenlijk altijd goed, maar vanavond viel het ons tegen. Patat was koud en slof/taai. Pizza was smaakloos en zat weinig ingrediënten op. Wij zijn beter gewend van Jeruzalem.

Marcin
12 novembro 2022
Ab
12 novembro 2022
A
11 novembro 2022
Paulina Askar
9 novembro 2022

I dont know what hapened, probobly food was dropped. Bag was leaking, food inside of box was all mixed in one big 'salad'. Never happened before, hopefully wont happen in future

A.Z
29 outubro 2022
Dennis
28 outubro 2022

Altijd op tijd gebracht, lekker warm en vriendelijke bezorgers. Het eten zelf altijd goed👍🏻

Siep
28 outubro 2022

Snel en lekker. Op tijd als sltijd

Henry
28 outubro 2022
Vienna
27 outubro 2022

Ontzettend lieve bezorgers, eten is altijd op tijd en warm, vers gemaakt en echt verrukkelijk. Zeker een aanrader! De prijzen zijn ook heel goed te betalen, en je krijgt ook echt waar je voor betaald. Kies je klein, middel of groot, krijg je ook echt wat je kiest. Nu al twee hele goede ervaringen gehad en nog meer opkomst !! :)

Melanie
25 outubro 2022

De patat was erg geel en maar net gaar. Ik hoop dat het de volgende keer beter smaakt.

Ab
24 outubro 2022
Ab
23 outubro 2022
Ronaldo
21 outubro 2022
Florian
18 outubro 2022

Erg vriendelijk, lekker en hele goeie knoflooksaus!

Paul
13 outubro 2022

Wederom snel bezorgt en goede kwaliteit. Toppers

Rene Vermeulen
9 outubro 2022

Zeer zeer tevreden zoals altijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Corina
8 outubro 2022

Heerlijk gegeten! Echt super lekker 👌

Schokker
8 outubro 2022

Complimenten binnen de afgesproken tijd dus ook nog bijna 10minuten eerder😀

Sema Aktas
8 outubro 2022
Jolanda Schokker
2 outubro 2022

Vriendelijk personeel en ook op tijd wat de tijd aangeeft. Top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sema Aktas
29 setembro 2022
Sema Aktas
29 setembro 2022

5 sterren!

Eduard Janusch
24 setembro 2022

Heerlijk gegeten en ruime porties!

E.
24 setembro 2022

Het was weer heerlijk.

Annemarie
22 setembro 2022

Meestal eten we wel lekker als we iets bestellen, maar vandaag kwam de bestelling een heel uur vroeger dan we opgegeven hadden en was het eten bovendien koud. Misschien moeten we toch de volge de keer maar iets anders proberen.

H
19 setembro 2022

Zag er verzorgd uit Netjes en vlot bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Keuken Emmeloord, Nico Blok
17 setembro 2022

Zoals altijd smaakte het eten weer prima.

Henk Kobes
11 setembro 2022
Kees Donauer
5 setembro 2022

Online besteld en keurig op tijd stond bestelling klaar.

Ronald
4 setembro 2022

Bestelling binnen letterlijk binnen kwartier voor mijn deur. En dat tijdens de spitsuren.. Eten was zoals altijd weer heerlijk, bedankt mannen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Willen
4 setembro 2022

Vond dat er weinig shoarma bij het broodje zat, teveel sla

Mirjam
3 setembro 2022
Ronald
3 setembro 2022

Heerlijk gegeten. De prijs-kwaliteitverhouding is altijd erg goed!

Marcel
1 setembro 2022

2 producten vergeten ze gaan het goed maken volgende x ps waar mensen werken worden soms fouten gemaakt

C
27 agosto 2022
Henry
27 agosto 2022

Goed eten en genoeg . Bezorging zeer goed

Liesbeth
25 agosto 2022

Helaas miste er 1 bakje cocktail saus (2 besteld) en de broodjes waren er ook niet bij maar na bellen werden deze nog bezorgd maar helaas wel wat te laat. Een wat mindere bestelling ontvangen.

Corina
13 agosto 2022

Heerlijk gegeten! Super

Siep
11 agosto 2022

Zoals altijd lekker eten en bezorgen top

Stoffels
11 agosto 2022

Netjes op tijd en flinke en heerlijke maaltijden

Jan Lakerveld
11 agosto 2022
Corina
6 agosto 2022
JS.
4 agosto 2022

Top kwaliteit eten en altijd snel bezorgd.

Dirk Piet
3 agosto 2022

Was heerlijk! zeker aan te raden!

jan quak
25 julho 2022

precies op tijd en erg lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

C
23 julho 2022
Smid
22 julho 2022

Heerlijke shoarma schotel,en supersnel bezorgd heerlijk heet.

Ab
20 julho 2022
Booi
19 julho 2022

Erg lekker

Willeke Jongejan
17 julho 2022

Het was lekker en werd heel vlot bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

ab
17 julho 2022
Kapitein
17 julho 2022

Toppers

16 julho 2022

Altijd lekker en snel gebracht.

Marwam
16 julho 2022
Selina
5 julho 2022

Altijd lekker en op tijd!

W. Prins
4 julho 2022

- de bakjes van de op 3 juli bestelde kleine shoarma schotels bleken allemaal slechts half gevuld. - bij aflevering bestelling ontbraken de sauzen ook nog. Die werden uiteindelijk 25 minuten later alsnog gebracht. - Toen hadden we deze ‘mini-porties’ al op anders waren die ook nog steenkoud geworden. Per saldo: prijs kwaliteit verhouding > schandalig! Na jarenlang goede ervaringen was dit zo slecht, dat dit ook gelijk mijn laatste bestelling is geweest.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ab
29 junho 2022
Aziz
29 junho 2022

Fijne medewerkers en goede kwaliteit eten

Robert
28 junho 2022
Dirk
25 junho 2022

Ik blijf me afvragen, hoe kan het dat zij het altijd goed doen en de ander het gewoon niet lukt. Constante goede kwaliteit, altijd snelle bezorging en altijd lekker. Ik heb ze al zo vaak gecomplimenteerd hier in de reviews dat ik niet iedere keer een review schrijf. Maar zo nu en dan mag dat best wel.

Robin pool
24 junho 2022

Het eten is heerlijk en altijd optijd

jan quak
23 junho 2022

altijd goed

Feyza
23 junho 2022
Sib
22 junho 2022
Til
21 junho 2022

En zelfs een felicitatie op mijn bakje op mijn verjaardag! Echt top 🎉

John Riemens
17 junho 2022

Bestelling was prima, alleen ontbrak voor de 2e keer een blikje frisdrank.

Gert
16 junho 2022
JaM
11 junho 2022
meijer
9 junho 2022

vandaag besteld maar was anders dan normaal haal hier al 25 jaar maar vandaag smaakte de uiensaus anders broodjes waren niet open gesneden en een deel van bestelling miste .normaal geef ik zeker 5 sterren maar vandaag niet

Kim kirwan
31 maio 2022
Wendy Postma
31 maio 2022

Heerlijk vers en goed van smaak! Had aanpassingen doorgegeven en dat is goed doorgekomen!

H
29 maio 2022

rauwkost shoarma schotel was zacht 1 pita broodje was aan 1 kant wat zwart verder zag het er goed uit

Ab
28 maio 2022

Heerlijke kapsalon goed gevuld!

Ab
28 maio 2022
Carol
25 maio 2022

Goed en snel bezorgd!

Scholten
18 maio 2022

Wij bestellen regelmatig bij jullie en het is altijd goed, maar vandaag was het 3x niks. 2x shoarmaschotel besteld en kregen 2x dönerschotel. Maar ook de patat was koud en taai. Vandaag was het niet goed.

13 maio 2022
Kapitein
12 maio 2022

Als altijd goed

Riekelt
9 maio 2022

Best in town

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Smid
8 maio 2022

Heerlijke shoarma schotel,patatjes een beetje slap, maar verder prima in orde .TOP👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marcel meijer
8 maio 2022

Zeer goed eten bestel er altijd

Doosje
7 maio 2022
Ab
7 maio 2022
….
30 abril 2022
IJzerman
30 abril 2022

Prima eten, maar geen knoflook saus!. Wel voor betaald niet gekregen en shoarma zonder knoflook kan echt niet

N
29 abril 2022
Jan ooms
28 abril 2022

Prima prijs/kwaliteit. Lekker en vlotte levering.

E
28 abril 2022

Alleen bij opmerkingen had ik aangegeven dat 1 schotel zonder groente moest. Maar daar zat wel groente bij. Dus alerter zijn wat bij opmerkingen staat.

Conny
28 abril 2022

Pizza Funghi was veel te lang gebakken, daardoor te droog en geen smaak. Heb er 3 stukjes van gegeten. Zo jammer, niet wat ik van Grillroom gewend ben anders zijn de pizza’s super! Bezorging 1 uur en 20 min.

Ab
27 abril 2022
Urk
23 abril 2022

Snel binnen 15a20 minuten Top kwaliteit vlees Heerlijk sambal

Ab
20 abril 2022

Heerlijke pizza doner👌

J.P.van Balen
16 abril 2022

Het was leuker en weer snel

Lies
6 abril 2022

De bestelling was zoals altijd uitstekend .

Paul
6 abril 2022

kwaliteit van het eten was weer erg goed zoals we gewend zijn. Snelle bezorging, maar dit keer helaas 1 product vergeten. Na een belletje werd dit spoedig opgelost en werd het laatste product keurig warm nageleverd

Ev
3 abril 2022

Toppers. Supervlotte bezorging, en die dönerpizza zou een award moeten krijgen!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

HD
2 abril 2022

Toppers, wel aan de kwaliteit blijven werken.👍🏻

Smid
30 março 2022

heerlijk gegeten en snel bezorgd top!!!!!!

Monique Punter
26 março 2022

Het eten was koud en bij de shoarmaschotel ontbrak de patat. Bij de kleine shoarmadchotel zat wel patat bij maar was slap en klef. Tip: patat apart reserveren en vergeet nooit een onderdeel van de bestelling.

Edwin
20 março 2022

Prima eten en snelle levering

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hennie de wilde
20 março 2022

was weer lekker precies zou als we van Jeruzalem kennen en snel bezorgd .

Yasien
19 março 2022

Pizza was overhéérlijk! Bezorger was zeer vriendelijk en de bezorging was super snel! 5 sterren👌

Andrea
13 março 2022

Lekker eten, zeer snelle bezorging!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

geen naam
13 março 2022

Lekker eten, alleen mag de patat soms wat meer gaar zijn. En als je een klacht hebt mogen ze je best een tegemoed koming geven zodat je de beste service verleend en de klant tevreden de deur uit gaat!

Ab
11 março 2022
Ab
10 março 2022
R. Elshof
8 março 2022

Graag volgende keer ook de bestelde saus meeleveren. De Turkse pizza was lekker.

Niels
6 março 2022

Altijd top kwaliteit en snelle/vriendelijke bezorging!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bert
5 março 2022
Jay
3 março 2022

Voor extra knoflooksaus betaald niet gekregen. Zoon's bestelling een uur later was 25 min laat

John
3 março 2022

Vriendelijke, goede kwaliteit en erg lekker, op tijd geleverd. Aanrader

Arha
24 fevereiro 2022

Super vriendelijke bezorger, prima eten. Tip: kunnen jullie een mogelijkheid tot fooi toevoegen in de app? Dit ivm geen contant geld in huis

Ronald
16 fevereiro 2022

Het was weer heerlijk smullen

Ali Cingi
14 fevereiro 2022
Mercurius
13 fevereiro 2022

18.15 uur bevestigd 18.22 uur bezorger onderweg 18.34 uur eten ontvangen en erg lauw, bijna koud. Door afspraken meteen weg en niet kunnen bellen met klacht hierober

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

RG
12 fevereiro 2022

Zoals gewoonlijk was het PERFECT!!!!!

Meijer
12 fevereiro 2022

Door onduidelijkheid tijdens bestelling via de website is de bestelling niet goed gegaan. 25ct transactiekosten vind ik veel. Volgende keer betalen we contant.

Jager
11 fevereiro 2022

Heerlijk gegeten snelle en zeer attente bezorging

Lucindy
6 fevereiro 2022

top service

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

F
3 fevereiro 2022

Makkelijk bestellen en betalen, snelle bezorging, ruime porties en verrukkelijk.

Siep
1 fevereiro 2022

Top gegeten. Snel geleverd.

Jolanda
30 janeiro 2022

Zoals altijd prima voor elkaar 👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Selina
30 janeiro 2022

Altijd op tijd en super lekker!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Renie
30 janeiro 2022

Lekker en snel!

chantal knook
29 janeiro 2022

Super lekker eten, heerlijke turkse pizza's met overtreffelijke uiensaus en de kapsalon is ook erg lekker!!!

Pieter
24 janeiro 2022

Heerlijk, warm en optijd geleverd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

René
23 janeiro 2022

Pizza's werden ook deze keer weer razendsnel bezorgd. Pizza's waren prima.

Boek
16 janeiro 2022

Het eten is heerlijk. Verbeterpunt zou zijn om de salade apart te verpakken. Deze wordt nu warm in de bak. Dat is jammer.

Natas
10 janeiro 2022
Marieke
10 janeiro 2022
Andrea
9 janeiro 2022
Robert
9 janeiro 2022

Was weer top

Ronald
8 janeiro 2022
Rene
8 janeiro 2022

Superfijn bezorgd, en vanzelfsprekend erg lekker weer

Arja
6 janeiro 2022

Zoals altijd lekker en enorm snel gebracht!!

Timo
5 janeiro 2022

Lekker snel. Hele aardige bezorger. En het eten was weer echt super.

Meijer
15 dezembro 2021

Snelle service, goede kwaliteit. Voor herhaling vatbaar. En dan blijk je ook nog ongemerkt korting gespaard te hebben.

Ingrid
13 dezembro 2021

Het eten was lauw, en de kaas van de pizza zat aan de binnenkant van deksel ipv op de pizza omdat de tas met ander eten erbovenop stond☹

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Leo
13 dezembro 2021

Het was niet geweldig wij zijn beter gewend bij hun

Pat
12 dezembro 2021
Wk
10 dezembro 2021

De bestelling was helaas niet compleet, de broodjes ontbraken

Pat
8 dezembro 2021

Super goed eten en vooral voldoende. Ook zat alles mooi apart verpakt. Hierdoor lekker knapperige patat. De uiensaus was erg lekker erbij. Bezorging ging volgens afspraak en was erg vriendelijk.

John
4 dezembro 2021

Shoarma schotel was heerlijk.

Wianne
3 dezembro 2021

Heerlijk eten, goeie porties en goeie bezorging. Echt een aanrader!

Geer
3 dezembro 2021

Lekker eten ,bestelling was niet helemaal compleet maar werd binnen 10 minuten als nog bezorgd

Kim kirwan
1 dezembro 2021

Was heerlijk 🤤 👌 en snel bezorgd

Riekelt
30 novembro 2021

Altijd lekker en snel

Rahma
29 novembro 2021

Het eten is altijd lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

HD
28 novembro 2021

Toppers, lekker en Snel.....ga zo door!

Timo
27 novembro 2021

Was super goed. En ook heel snel bezorgd. Goed warm en goede bezorger

Ev
25 novembro 2021

Als altijd: perfecte kapsalon, pizza en mixed grill. Ze zijn riant met knoflooksaus, salades zijn vers. Vlotte bezorging. Toppers, dit is de beste grillroom uit de polder.

Peter
25 novembro 2021

De smaak was goed. De portie klein. De gratis frisdrank ontbrak.

nils
25 novembro 2021
Bas
21 novembro 2021

Goede kwaliteit, warm en snel bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dekker
20 novembro 2021

👍👍

Riekelt
15 novembro 2021

Alles was weer top! Eten altijd goed en bezorging snel

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Paul
8 novembro 2021

Gewoon goed, precies gekregen en op de gevraagde tijd wat ik besteld had inclusief aanvullende wensen zoals bijv. patat zonder zout

Riekelt
7 novembro 2021

Was weer heerlijk heten, tot volgende week!

Bert.
6 novembro 2021

Gewoon super..

Peter
5 novembro 2021
Ronald
5 novembro 2021

Lekker, vers en snel zoals altijd

Bas
5 novembro 2021

Goed en snel!

Ellen
4 novembro 2021

Snelle levering, heerlijk eten!

Mercurius Events
30 outubro 2021

Om 18.25 uur een mail met uw bestelling is onderweg. Grillroom Jeruzalem naar bezorgadres met auto 3 minuten. Maar om 18.42 staat de bezorger in het Appartementencomplex bij de voordeur. Hij had bij iemand anders aangebeld, die had opengedaan. Maar eten was gewoon erg lauw. Niet gewend van Grillroom Jeruzalem, dat bezorgen dik over tijd was en en het eten lauw. Jammer maar helaas.

Renes
28 outubro 2021
Paul
28 outubro 2021

Het was weer erg lekker & keurig snel bezorgt. Normaliter vragen we (en wordt dit altijd keurig gedaan) bij de shoarmaschotel om de patat separate v.d. shoarma te versturen omdat anders de patat veelal klam is. Moeten we volgende keer weer even om denken te vermelden bij de bestelling, want waren nu vergeten dus.... :-)

HD
27 outubro 2021

Lekkerrr…..snel

Agnes
20 outubro 2021
Paul
19 outubro 2021

Prima shoarma schotel

Krzysztof
17 outubro 2021
Andrea
28 setembro 2021

Snelle bezorging! Eten smaakte goed en een prima prijs!

Tara
26 setembro 2021

Altijd goed bij jullie. Lekkere ingrediënten en goed warm.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Carla Stuut
26 setembro 2021

Altijd heerlijk eten en vriendelijke bezorgers👍

De vogel
26 setembro 2021

Top zaak lekker eten en snelle levering altijd goed .

Robin Smit
25 setembro 2021

Goed en lekker eten voor een eerlijke prijs.

G Schokker
25 setembro 2021
AB
24 setembro 2021

Het was wat druk, dus het duurde iets langer. Maar de kwaliteit was goed. Mooie porties en lekker gegeten.

Winny
19 setembro 2021
Nico Blok
15 setembro 2021

Het eten bij Jeruzalem is altijd zeer goed, gisteren een kleine tegenvaller... de shoarma was veel te lang gebakken en helemaal uitgedroogd, keihard.... de rest was zoals gewoonlijk prima.

Lies
12 setembro 2021

Het was net als anders gewoon top zowel kwaliteit en bezorging.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Eduard Janusch
31 agosto 2021

Heerlijk gegeten en snel bezorgd!

Hassan
29 agosto 2021

Goed eten en snelle bezorging

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jury s
20 agosto 2021

Alleen nog ff bezorgen in Bant.

Ronald
15 agosto 2021

Best in town

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

R
12 agosto 2021
Paulina
10 agosto 2021

Snel bezorging, heeeel lekker gegeten

Femke
7 agosto 2021

Het was weer top net als anders.

Ilse
29 julho 2021

Prima!! Snel en lekker!!

A.S.
27 julho 2021
A.S.
25 julho 2021

👌👌

Kirsten
25 julho 2021

Goed eten en goede service! Ze doen hun best voor een tevreden klant.

van der nSluis
24 julho 2021

Supper.

Rilana en Dennis
18 julho 2021
Arja
14 julho 2021

Altijd lekker en goed en supersnel gebracht!!!

Bram Sijtsma
9 julho 2021

De beste knoflooksaus van Emmeloord! Als je ze vraagt iets (veel) scherper te maken, dan doen ze dat np! Heerlijk gegeten

Maarten
8 julho 2021

Heerlijk eten en keurig op tijd!!!

Henk Bouma
27 junho 2021

Altijd lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Halil
21 junho 2021
Maajid
20 junho 2021
Riekelt
20 junho 2021

Altijd top hier makkers

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Levi
20 junho 2021

Alles super goed, serves perfect en het eten was heerlijk, ons favoriete plek om eten te halen in emmeloord

Leo
18 junho 2021

Het smaakte verrukkelijk

Sn
18 junho 2021

2x kapsalon. Smaak was top. Bezorging op tijd zoals afgesproken.

Anoniem
18 junho 2021
Ilse
17 junho 2021

Altijd top, goed eten en snellr bezorging

Maajid bujeeti
17 junho 2021

Heerlijk

Timo
14 junho 2021

Was weer super

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Grietje
12 junho 2021
A
12 junho 2021
Fadma
7 junho 2021

Heerlijk eten en top service👌

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Meijer
3 junho 2021

Duidelijke website, mogelijkheid om zelf wensen door te geven en dit wordt gehonoreerd. Bestelling staat op tijd klaar en je krijgt waar voor je geld

A.S.
28 maio 2021
F.
28 maio 2021
Hennie
26 maio 2021

super het eten was weer lekker, lekkere frisse salade er bij precies zoals wij van hun gewend zijn. en binnen een kwartier werd het eten al bezorgd top. en de nieuwe internet site is ook super geworden .

Dannie
24 maio 2021
Rahma
23 maio 2021
A.S.
23 maio 2021

Het was weer top!

.
20 maio 2021
Ouassim
19 maio 2021

Eten was heerlijk en bezorger was erg attent en zoals het hoort lekker op tijd

Monique
16 maio 2021

Super snelle levering, en altijd erg lekker!

Anne
6 maio 2021

altijd lekker snel bezorgd en meer dan genoeg

Annelies Veldhuis
4 maio 2021

Alleen jammer dat er geen aardappelschijfjes bij de grote schotel zaten. Dit hadden wij gekozen ipv patat. Dus ook extra voor betaald. Bij de kleine schotel zaten de aardappelschijfjes wel. Hadden nu en geen patat en geen aardappelschijfjes bij de grote schotel.

Pieter
2 maio 2021

Heerlijk gegeten. Meer dan genoeg!

Oosterhuis
26 abril 2021

Top, heerlijk

Paul
21 abril 2021

Was weer snel bezorgd en goede kwaliteit eten , zoals we eigenlijk altijd van hun gewend zijn. Volgende keer weer...

Hans
18 abril 2021

Was weer top zoals altijd

Martin
13 abril 2021

Snelle levering op afgesproken tijd en lekker. Top!

Nienke
10 abril 2021

Het eten is altijd goed en de bezorging altijd snel. Vaak duurt het maar 15 tot 20 minuten. Het enige wat ik jammer vind, is dat ze vaak het gratis blikje drinken vergeten te geven. Je moet er bijna altijd zelf om vragen of ze zijn al weg, voordat je het door hebt.

A.S.
5 abril 2021

Het was weer heerlijk!!👌

Petra
4 abril 2021

Snel en goed bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

M.top
2 abril 2021

Super snelle levering!

Visscher
28 março 2021

Vlot bezorgd, warm en 5 heerlijke schotels. Complimenten!!

Carla Stuut
28 março 2021

Top eten, top service erg klantvriendelijke bezorgers👍

A.S.
27 março 2021

Heerlijke pizza donor besteld!

Piet
26 março 2021

Top

henk van der linde
26 março 2021

heerlijk, goede temperatuur genoten wederom

Meijer
25 março 2021

Bestellen via app, super simpel Betalen ging probleemloos Mailtje ter bevestiging Eten stond klaar bij ophalen. Heerlijk en ruim voldoende. Voor herhaling vatbaar

A.s.
25 março 2021
A.S.
24 março 2021
Msd
21 março 2021
Erik
20 março 2021

Goedenavond Grillroom Jeruzalem, Ik heb zojuist de ‘grote’ kapsalon ontvangen en opgegeten. Ik had echter de indruk dat het een kleine kapsalon was. Ik had de ‘grote’ kapsalon binnen no-time opgegeten en had nog een half bakje knoflook saus over. Bij een grote kapsalon zit ik echt ‘vol’ en doe er zelf nog eigen knoflook saus bij want ik heb aan 1 bakje saus net niet genoeg. Als ik nu een rapportcijfer moet geven dan is het een 5; een onvoldoende dus. Ik wilde dit toch even kwijt. Helaas, een teleurstelling deze keer. Met vriendelijke groeten Erik

John
19 março 2021

Toppers. Bedankt voor de rauwkost! Zet m aub op de kaart.

Mk
19 março 2021

Super heerlijk gegeten. Precies op tijd en warm!

Rolf
19 março 2021

Was snel bezorgd en smaakte heerlijk

Thijs Visscher
17 março 2021

Kwaliteit was goed, lekker gegeten. Bezorging was uitmuntend: snel, vriendelijk en het eten was warm!

Ingrid
15 março 2021

Het eten was niet warm dit is nu al voor de 2 de keer..en de kebab was erg droog...

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Benyamin
15 março 2021

Altijd heerlijk eten, Complimenten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

A.S
14 março 2021

Top👌

Anita
13 março 2021

Het eten was uiteraard weer heerlijk alleen me gratis blikje cola zat er niet bij helaas

M.E
7 março 2021

Was heerlijk!

RG
6 março 2021

Het was weer perfect!

Erik van den Belt
6 março 2021

Kapsalon (groot) smaakte heerlijk.

A.s
5 março 2021
Danne
28 fevereiro 2021

Prima ..

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

A.S.
25 fevereiro 2021
D.S
23 fevereiro 2021

Perfect.

marinus rijstenbil
22 fevereiro 2021

Ik heb afgesproken dat ik het eten om half 6 op kwam halen en alles stond klaar. En kon direct afrekenen en naar huis met het eten. De shoarma was heerlijk en de kinderen vonden het ook lekker.

A.S.
17 fevereiro 2021
Jacob
15 fevereiro 2021
A.S.
15 fevereiro 2021
Ronald
14 fevereiro 2021

Heerlijk gegeten! Vers en smaakvol

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.