Beoordelingen van Grillroom Jeruzalem Emmeloord

Recente recensies

5.0
RS
20 juni 2024

Beste ooit.

Gertjan
20 juni 2024

Kapsalon is goed. Bezorging was 20 min te laat.

E.D. Janusch
13 juni 2024

Heerlijk gegeten en precies op de aangegeven tijd bezorgd.

Steffen
12 juni 2024

Eten was erg goed en lekker

Fam. V P
10 juni 2024
Riny
10 juni 2024

Erg vettig.... Hard vlees..... Deze keer niet erg lekker....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K
9 juni 2024
Bouwknegt
8 juni 2024

Eten mag best warm gebracht worden. Het was lauw helaas. Verder was het goed en lekker.

Roy
8 juni 2024

Prima smaakte erg goed, mooi op tijd!

Jonathan
8 juni 2024

Eten is altijd goed, service ook netjes.

Anita
8 juni 2024

Was weer heerlijk

Wiecher
6 juni 2024
Ab
5 juni 2024
Ibrahim Gurpinar
3 juni 2024

Beste, Ik heb 2 grote kapsalon besteld maar het friet was niet vers. Het was friet dat eerder is gebakken en later opnieuw op is gefrituurd. Ik bestel vaak bij jullie maar dit keer vond ik het echt tegenvallen. Graag zou ik dit willen doorgegeven om niet weer zoiets mee te maken. Dit zijn wij niet namelijk gewend van jullie. Met vriendelijke groeten Fam Gurpinar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob Vdwiel
3 juni 2024

De beste zijn jullie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Melissa
3 juni 2024

Snel klaar en altijd lekker.

A
2 juni 2024
Bas
1 juni 2024
Anita
1 juni 2024

Was weer super en sneller dan werd vermeld top thxx

Anita
29 mei 2024

Was weer top

Van Benthem
26 mei 2024

Kwam half uur later. Was lauw. Veel kleinere porties dan in het verleden.

Versnel
24 mei 2024

Ondanks dat eten wat later was dan aangeven in de email . Was het eten goed warm en goed portie .

Anita
22 mei 2024

Was weer top thxx

Ab
20 mei 2024
Hakvoort
18 mei 2024
Smid
16 mei 2024

Top zoals altijd👍

Yasien
13 mei 2024

Wederom lekker gegeten en snelle bezorging. 5 sterren!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bruno Klappe
11 mei 2024

Eigenlijk altijd goed. Nette bezorging en het eten was goed op temperatuur. De portie was zeker voldoende. En de smaak klopte weer helemaal.

Saftb
9 mei 2024

Super

Reen
7 mei 2024

Het was er met tien minuten! En met lekker veel rauwkost erbij, vind dat elders vaak veel te weinig. Lekker voor de snelle hap en de gratis cola erbij was een fijne verrassing :)

Anita
6 mei 2024
Visscher
2 mei 2024
Schokker
1 mei 2024

Patat wat beter doorbakken en kip was minimaal bij kleine schotel.

Anita
29 april 2024

Had warmer gemogen verder was het super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J
28 april 2024

Altijd lekker en snel! Wel saus vergeten dit keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Steffen
28 april 2024

Erg lekker eten

Kemper
28 april 2024

Netjes bezorgd en heel lekker!

Annyca
27 april 2024

De bestelling heb ik geplaatst terwijl ik in de zaak stond te wachten om geholpen te worden. Ik werd begroet dus men zag mij maar niemand stond mij te woord. Bestelling op mijn telefoon geplaatst en half uur later, de mij gewenste tijd, kon ik de bestelling afhalen die overigens voortreffelijk was.

Albert
24 april 2024

Ik had een grote kipschotel besteld, maar de hoeveelheid kipstukjes viel mij wat tegen. Had meer verwacht en er kon zeker ook meer kip in de plastic bak. Kip, salade en patat was wel van goede kwaliteit en lekker. Bezorging was bijna een kwartier later dan opgegeven.

Ab
24 april 2024
Ab
22 april 2024
Anita
21 april 2024

Was weer heerlijk top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
20 april 2024
Frans
20 april 2024

Goede service en goed eten 👍👍👍

Visscher
14 april 2024
Nick
9 april 2024

Altijd op tijd en goed

Jan Koning
7 april 2024

Geweldige pizza én prima bezorging!

Anita
7 april 2024

Was weer heerlijk top thxx

Bianca
6 april 2024

minder lekker dan we gewend zijn

Sander
5 april 2024

De shoarma viel tegen, erg droog en haast meer verbrand dan goed. Vulling van bakje was ook matig, en de knoflook saus smaakte meer naar mayonaise dan knoflook! Daarbij stond bezorger ook niet geïnteresseerd beetje te pingelen op zijn telefoon bij de deur! Erg jammer.. ben beter gewend van Jeruzalem.

Jan
4 april 2024

Smaakte heerlijk.snel geleverd en aardige bezorger. Tip; salade apart inpakken dan blijf het fris.nu zat het naast de warme shoarma

Van Boven
30 maart 2024

Shoarma was lauw/koud

Ley
29 maart 2024

Altijd lekker! Kom hier vaak

Ab
28 maart 2024
Ab
26 maart 2024
Visscher
26 maart 2024

Prima schotels; correct bezorgd en goed warm. Helaas ontbraken deze keer de bijbehorende pita-broodjes. Jammer!

Sergio Duarte
26 maart 2024
Anita
24 maart 2024

Vandaag was weer zoals van ouds top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K. Douma
23 maart 2024

Van genoten en vlot geleverd!

Henry
20 maart 2024
Anita
20 maart 2024

Word wel steeds minder de porties

Wiktor
17 maart 2024
Duursema
15 maart 2024

Normaal altijd prima, maar dit keer geen uiensaus geen broodjes en geen gratis fanta.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ab
14 maart 2024
K bos
13 maart 2024
Wiecher
9 maart 2024

Kon iets warmer

R v M
7 maart 2024

Super lekker gegeten!

ab
7 maart 2024
D. Schuitemaker
5 maart 2024

Iets later om de drukte maar netjes bezorgd

A
5 maart 2024

Eten was niet op smaak. Vlees was niet zoals normaal gekruid en erg droog gebakken. Patat was slap. Helaas want we hebben doorgaans goede ervaringen.

Visscher
3 maart 2024

Schotels waren goed; helaas ontbrak (weer) de meebestelde kaas. "Verwachte bezorgtijd" 19.45; werd 20.30.

Jessica
2 maart 2024

Was weer lekker! Bezorging altijd op tijd 👍🏼 top!!!

Paul
29 februari 2024

Zoals eigenlijk altijd prima eten & snelle bezorging....

Roy
25 februari 2024

Goede kwaliteit!

Anita
21 februari 2024

Was weer super

Ab
21 februari 2024
Visscher
19 februari 2024

Deze keer helaas niet zo als we gewend zijn. Vooral de kipschotel wat armetierig. Meebestelde uien en champigons ontbraken; kaas hard. Volgende keer beter!

Henry
16 februari 2024
Roy
16 februari 2024

Top

Anoniem
16 februari 2024

Het word steeds minder

Anita
12 februari 2024

Was weer super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

IJzerman
10 februari 2024

Dit is nog nooit voorgekomen en zijn we niet gewend. Daarom toch nu een review ik hoop dat jullie er iets mee gaan doen.Besteld 17.49. Verwacht 18.20.. 18.30 even gebeld we hadden nog niets..was druk, was het antwoord maar met uiterlijk 15 min zou het komen.. dit werd uiteindelijk 18.56.. bijna half uur later. Kan een keer gebeuren maar jullie moeten er iets op vinden om klanten te informeren als het echt véél later wordt. Tevens en dat was niet fijn..eten was lauw tot koud! Je betaald er wel voor..dit keer dus beneden maats .Het was op een donderdag avond volgens mij, maar kan veranderen, niet de drukste bestel dag.? Misschien bezetting probleem?.

Eduard
6 februari 2024

Heerlijk gegeten, mooie portie en op de afgesproken tijd bezorgd!

Mohamed
4 februari 2024

Snelle bezorging en eten was echt prima👍

Abdi
30 januari 2024
Anita
30 januari 2024

Was weer heerlijk

E Visscher
28 januari 2024

Het wordt eentonig……. Klasse maaltijden!!

PvD
26 januari 2024

Eten lekker, alleen de cola ontbrak…

M.Visser
22 januari 2024

Snel en lekkere broodjes Shoarma

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anita
21 januari 2024

Was super thxx

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

F
21 januari 2024

Gewoon lekker!

Ramon
15 januari 2024

De bestelling had wel wat warmer mogen zijn. Smaak verder prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anita
15 januari 2024

Was weer super thxx

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M
14 januari 2024
Kobes
13 januari 2024
Marco
12 januari 2024

Bestelling werd op tijd bezorgd en hij was in stijl van de laatste paar dagen: ijskoud!!

Paul
10 januari 2024

Na super snelle bereiding & bezorging, heerlijk gegeten

Rene
10 januari 2024
Anita
7 januari 2024

Was weer super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ab
7 januari 2024